Quantcast Amaya OS Install Help Needed

news

discussion boards mailing list tips / tricks / forms designs suppliers find a shop marketplace
News
  archives

Discussion
  main menu

Suppliers
  apparel
 
hats
 
thread
  backing
  hoops / hooping
  stock designs

Tips & Tricks
  main menu

Mailing List
  sign up now
 
my account

Amaya Shops
  locate a shop

Marketplace
  shop for supplies

Resources
  official Melco site
  online resources

 

Help Support This Site:


 


 

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Amaya OS Install Help Needed

    Had to replace old computer with another old computer, running Windows 7. Downloaded Design Shop, everything updated. Will not recognize the Melco dongle. Gives me the message shown above.
    Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Urbana, Maryland
    Posts
    263
    Post Thanks / Like
    Did you install the drivers for the dongle.

    https://melco.zendesk.com/hc/en-us/a...curity-Dongles
    John Yaglenski
    Amayausers.com - Webmaster
    Levelbest Embroidery - Owner
    Living the life on Hilton Head Island, SC and serving the world via our website!
    http://www.levelbestembroidery.com

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Urbana, Maryland
    Posts
    263
    Post Thanks / Like
    What is the message it gives. No message was shown above as you mentioned. Also you need to reply on the website for others to see it. Can’t reply via email.
    John Yaglenski
    Amayausers.com - Webmaster
    Levelbest Embroidery - Owner
    Living the life on Hilton Head Island, SC and serving the world via our website!
    http://www.levelbestembroidery.com

  4. #4
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    On the new computer with windows 7 pro, Im trying to add Amaya OS software via the disc. v100505.0

    I have updated the sentinel device drivers and also tried all of the Windows compatibility settings (i.e. XP, Vista, 7)

    Tried all usb ports, all work and recognize the dongle and say its working properly. Recognize it as a Universal Serial Bus controller.

    Once setup wizard starts it immediately states the dongle for this product cannot be found. Please attach dongle to the computer and try again.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Had “computer” trouble….
    Turns out it’s the Melco Dongle, had it check by 2 different IT Tecks, registers as there, but won’t open.
    Obviously, nothing under warranty, due to age of equipment. I am semi retired and have no interest whatsoever of investing in new software. Question? How do I get a new dongle? For old software, will Melco replace it? For a price, no doubt.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2022
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    OK, so its not the Dongle. Got a new one from Melco, $104.50. Still doesn't register. Could the actual Disk be bad?
    This is giving me nightmares....I'm Dead in the Water here...
    Any suggestions at all?
    I sent a message back to the Melco Support member that sent me the dongle, she suggested I call Melco Service...That's where I got her...no one answers...UGH....

  7. #7
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Eureka, California
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    There is something to do with the ethernet connection, but I can't remember for certain how to set it up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  a Levelbest Network Site - 2013

This site is not owned by or affiliated with Melco or any companies or subsidiaries.